Contact
Contact

Colofon.

 
KAMPA GmbH
Geißbergstraße 17
D-73432 Aalen/Waldhausen
T. +49 (0) 7367/92092-0
info(a)kampa.de

President-directeur:
Josef Haas, Robert Knittel

Bankgegevens:
Commerzbank AG Heidenheim
BIC: COBADEFF632
IBAN: DE27 6324 0016 0205 158 900
 
VR-Bank Rottal-Inn
BIC: GENODEF1PFK
IBAN: DE21 7406 1813 0000 544 884

Volksbank Regensburg
BIC: GENODEF1R01
IBAN: DE10 7509 0000 0000 0550 93

BTW-Ident-Nr.: DE265282203

Hoofdkantoor: Aalen
Kantongerecht: Ulm HRB 723833


Juridische kennisgevingen:
Copyright 2016 KAMPA GmbH.
Alle rechten voorbehouden.

Beperking van de aansprakelijkheid
De inhoud van onze website is met de groots mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud, kunnen wij echter geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden. Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 1 TMG voor onze eigen inhoud op deze pagina's verantwoordelijk conform de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij niet verplicht als dienstverlener om verzonden of opgeslagen informatie te controleren of om omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen om te verwijderen of te blokkeren van het gebruik van informatie op grond van de algemene wetten blijven onaangetast. Een relevante verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van kennisneming van een concrete wetsovertreding. Na kennisneming van dergelijke schendingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Externe links
Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen we geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud ervan aanvaarden. De aanbieder of exploitant is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte websites zijn ten tijden van koppelen gecontroleerd  op mogelijke wettelijke overtredingen. Wetsovertredingen zijn op het moment van koppelen niet geconstateerd. Een permanente controle van de gelinkte pagina's zonder concreet bewijs van  overtreding kan niet van aanbieder worden verwacht. Bij kennisneming van overtredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht
De op de website gepubliceerde inhoud en werken zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Kopiëren, bewerken, distributie en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de auteur . Downloads en kopieën zijn alleen toegestaan voor privé en niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze website niet gemaakt is door de exploitant, gelden de auteursrechten van derden. Bijdragen van derden worden als zodanig gekenmerkt. Mocht u bewust  zijn van schending van het auteursrecht, vragen wij u om een concrete aanwijzing. Na kennisneming van de overtredingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.