Contact
Contact

De Kampa Energie-Plus (Effizienzhaus 40 Plus) fundering.


Rondom goed geïsoleerd – consequent zijn werkt.

Hoe beter de woning rondom geïsoleerd is, hoe minder energie er nodig is om een ruimte op kamertemperatuur te krijgen. Goed dat KAMPA ook de fundering volgens (Effizienzhaus 40 Plus) principe super geïsoleerd bouwt.

Wij houden alles in 1 hand, zodat het totaalsysteem naadloos in elkaar past. Daarom is warmteverlies geen thema bij ons. Standaard bij KAMPA, naast de isolatie op de fundering ook extra isolatie onder de funderingsplaat van uw KAMPA woning en een omlopende randisolatie. Koudebrugvrij natuurlijk.

Altijd als compleet pakket bij KAMPA:

  • Dragende, funderingsplaat, 20 cm (optioneel met heiwerk)
  • Onderzijde isolatie, 100 mm
  • Omlopende randisolatie, 100 mm
  • Drainage leidingen, 20 m inclusief
  • En natuurlijk ook de randpleister inclusief

 

 

 

De Energie-Plus-Kelder (Effizienzhaus 40).

Perfect geïsoleerd (en verwarmt). Effizeinzhaus 40 kelder.

Veel te vaak wordt er te weinig aandacht besteed aan de kelder bij het ontwerpen van een energieconcept. Maar niet bij KAMPA; de KAMPA kelder wordt volledig aan de onderzijde (100mm) en van vloer tot plafond rondom (140mm) perfect geïsoleerd. De kelderramen zijn voorzien van 3-ruiten thermisch glas. De KAMPA kelder heeft een vloeropbouw met isolatie en dekvloer en is (behalve techniekruimte en opstelruimte) voorzien van vloerverwarming. Een KAMPA kelder is meer dan alleen een donkere opslagruimte, het is een volwaardige, comfortabele leef en gebruiksruimte waarbij ook energie-efficiëntie natuurlijk vanzelfsprekend is.

Een zeer onderscheidend kwaliteitsdetail.

Het is bekent dat prefab betondelen voor kelderbouw onovertroffen zijn in maatvastheid, stabiliteit en dichtheid. De isolatie van de kelder buitenmuur van uw KAMPA woning wordt al aangebracht tijdens de productie in de fabriek: voor een sterke verbinding met vertanding tijdens het betonneren. Daardoor wordt er effectief vermeden dat er water tussen de isolatie en de betonnen muur door kan sijpelen. Op deze wijze wordt een duurzame isolerende werking verzekerd.

Kampa Fertighäuser - Energieeffizientes Bauen - Gründung