Contact
Contact

 

Uw woning ademt.


Frisse lucht de klok rond.
Een bijzonder goede isolatie en een luchtdichte constructie verhinderd ongecontroleerde luchtuitwisseling met de buitenlucht vrijwel volledig. Conventionele raamventilatie is niet alleen omslachtig, maar met de ontsnapte lucht gaat ook veel warmte-energie in de atmosfeer verloren wat weer een negatieve impact heeft op de energiebalans van uw woning. Het slimme alternatief is: een balans-ventilatiesysteem. Bij KAMPA zijn al jaren lang standaard alle woningen uitgerust met een ventilatiesythem met warmteterugwinning.

 

Warmteterugwinning.
Door middel van een speciaal voor de woning ontworpen systeem voorziet de KAMPA comfortventilatie alle woonruimtes permanent van frisse lucht. In ruimtes met vocht en geur bronnen, zoals een badkamer, toilet en keuken wordt de lucht gericht afgezogen. De kruis-tegenstroom platenwarmtewisselaar zorgt er vervolgens voor dat de naar buiten afgevoerde binnenlucht de warmte grotendeels afgeeft aan de parallelle inkomende frisse lucht. Dit betekent een permanente toevoer van verse lucht zonder tocht en warmteverlies.

 

Het perfecte klimaat voor de hele woning.
Dankzij de gecontroleerde ventilatie, kunnen de ramen gesloten blijven en niemand kan uw rust verstoren. Geen last van luidruchtige buren of verkeerslawaai en uw planten hoeven niet meer tijdelijk te verhuizen zodat er gelucht kan worden. En de schrik of u niet vergeten bent de ramen te sluiten en het onvermijdelijke energieverlies kunt zich voortaan ook besparen. Heeft u last van een allergie? Door het standaard filtersysteem bent u nu verzekerd van het best mogelijke woonklimaat.