Contact
Contact

Focus Money Studie 2017 – KAMPA krijgt extra predikaat

Erkenning voor KAMPA met predikaat: ‘Sterk aanbevolen door klanten’


‘Enthousiaste klanten zijn de beste verkopers’ – daarvan is KAMPA een schoolvoorbeeld. Het bedrijf kwam bij de beste 10 van Duitsland uit de nieuwe test van FOCUS-MONEY over aanbevelingen door klanten. In de categorie ‘huis en energie’ ondersscheidde het merk zich positief tegenover de concurrentie. KAMPA is blij dat het juist op klanttevredenheid zo hoog scoort.

Beter leven in de wereld van morgen. Energie-efficiënt, milieubewust, ecologisch, individueel, en met hoge kwaliteit.’ De mensen van KAMPA staan volledig achter de filosofie. Het bedrijf onderscheidt zich door een compleet en persoonlijk advies en begeleiding van klanten. Het concept wordt door de klanten bijzonder gewaardeerd. Ze zijn tevreden en bevelen KAMPA vaak aan bij vrienden en kennissen.


Persoonijke aanbevelingen zijn erg belangrijk in de bouwwereld. Klanten investeren grote bedragen en veel tijd in het ontwikkelen en realiseren van hun droomhuis. Hierbij wil iedereen fouten vermijden, ook omdat het projecten zijn die de meesten slechts eenmaal in hun leven realiseren. Daarom kiest men voor ervaren experts en gerenommeerde dienstverleners die de juiste ondersteuning bieden. ‘Wij bedanken onze klanten voor hun vertrouwen en waarderen deze onderscheiding. We zijn ons ervan bewust dat een bedrijf alleen wordt aanbevolen wanneer klanten echt tevreden zijn, aldus Josef Haas, directeur. Het doel van KAMPA is om de wensen van haar klanten zo goed mogelijk te blijven realiseren en het aantal persoonlijke aanbevelingen verder te verhogen.

FOCUS-MONEY heeft samen met ServiceValue, een analyse- en consultancybedrijf gevestigd in Keulen, het klantgedrag voor een aantal verschillende sectoren en leveranciers voor de tweede keer onderzocht. De enquête was gebaseerd op een representatief online panel. Ongeveer 900 bedrijven uit 72 branches werden getest. Als de respondenten de afgelopen 24 maanden klant waren bij een van de bedrijven, konden ze aangeven hoe intensief zij de leverancier in hun sociale omgeving (professioneel en privé) hebben aanbevolen. Op basis van 370.000 klantenoordelen is een individuele aanbevelingscore vastgesteld voor de geëvalueerde bedrijven. Hoe meer klanten de leverancier aanbevelen, hoe hoger de score. KAMPA kreeg de "Sterk Aanbevolen" rating met een score van 16.0.

Volgens FocusMoney, is KAMPA een van de ‘fairste’ fabrikanten in Duitsland. Onder andere werden de goed beoordeeld in de categorieën ‘waar voor je geld’, ‘klantenservice" en ‘duurzaamheid en verantwoordelijkheid’.

 

 

Uw contactpersoon

Voor meer informatie en afdrukbare beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:


Ingo Pahnke

M +31 612 793 220

E-Mail: ingo.pahnke@kampa-woningen.nl