Contact
Contact

Welkom bij KAMPA


KAMPA.

KAMPA is het meest bekendste en bekroonde prefab-bouwbedrijf en handelsmerk in Duitsland en staat al sinds jaar en dag voor woningbouw in de hoogste kwaliteit en afwerkingsniveau. Als gevolg van de voortdurende, intensieve innovatieve ontwikkelingen zijn de KAMPA woningen van vandaag technische hoogstandjes met betrekking tot ontwerp, gebruikte materialen en afwerking.

Josef Haas, Bedrijfsleider KAMPA GmbH
Josef Haas, 
Bedrijfsleider KAMPA GmbH

Energie-Plus-Woningen (Effizienzhaus 40 Plus).
Familiewoningen zijn onze passie: woningen met moderne architectuur, in perfecte kwaliteit en met toekomstgerichte energie-efficiëntie. Als enige fabrikant bouwt KAMPA Energie-Plus-Woningen (Effizienzhaus 40 Plus) inclusieve een PV-systeem en een lithium-ion-energie accu.

Positieve energiebalans – Positieve milieubalans– Positieve kostenbalans.
KAMPA is gespecialiseerd in consequent energie-efficiënt bouwen. Elke KAMPA woning verbruikt minder energie dan dat het zelf opwekt. Dat is niet enkel voor het milieu gunstig maar ook heel financieel aantrekkelijk- voor altijd

KAMPA – voor u ter plekke
KAMPA heeft zijn standplaats in Aalen/Waldhausen maar toch zijn wij nooit ver van onze klanten verwijderd. Verspreid over heel Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Polen en zijn er meer dan 50 modelwoningen en verkoopbureaus en 120 verkoopadviseurs en architecten in Energie-Plus-Woningen.

KAMPA – Made in Germany.
Onze woningbouw-fabrieken in Freiwalde/Brandenburg en Bad Saulgau/BW staan garant voor de constante hoge kwaliteit van de KAMPA woningen. Hier werken de ingenieurs, vakmannen en productiewerknemers volgens het motto: Intelligent bouwen- met prefabricage made in Germany.