Contact
Contact

De KAMPA filosofie.


ENERGIE-PLUS-WONINGEN. MILIEUVRIENDELIJK. ECOLOGISCH. INDIVIDUEEL VOOR U ONTWORPEN. HOOGWAARDIGE KWALITEIT.


In principe is het niet moeilijk om een woning te ontwerpen die er indrukwekkend goed uitziet. Maar alleen als een vooruitstrevend ontwerp tot uitdrukking komt in een innovatief bouwwijze, is een geprefabriceerd woning  er klaar voor om de naam KAMPA te dragen.
Tijd verlangt in toenemende mate naar nieuwe en efficiënte oplossingen voor een verantwoord gebruik van energie en het milieu. Een nieuwe gedachtegang is daarbij noodzakelijk. Daarom zijn wij van mening: De goedkoopste warmte is de warmte die niet eerst verloren gaat. Want de consequente focus op enorme energie-efficiëntie maakt uw woning pas toekomstgericht en waardevast.

 Modernste technologieën in constructie en productie maken het mogelijk dat u kunt besparen op verwarmingskosten. Ons doel is een optimaal totaal systeem waarbij verwarmen een bijzaak wordt. Een belofte die wij door een zorgvuldig ontwerp, nauwkeurige prefabricage en door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen in de vorm van een Energie-Plus-Woning of passiefhuis te vervullen. Een belofte waarbij we hulp hebben gekregen van talloze experts- samen is het ons gelukt, we hebben een voorsprong genomen en een nieuwe maatstaf gezet.
KAMPA noemt het: De Energie-Plus-Woning (Effizienzhaus 40 Plus), standaard met PV-systeem en Lithium-Ion-stroomaccu.

Voor meer woonkwaliteit, voor meer levenskwaliteit en voor een beter toekomst. Dat is onze maatstaf voor uw toekomstige woning.


Energie-efficiënt bouwen:
Iedere KAMPA woning heeft een sterk geïsoleerde gebouwschil die overeenkomt met de KfW-Effizienzhaus 40–Standard (norm Duitse staatsbank voor financieringsvoordeel) waardoor er geen warmte verloren gaat. De zelfvoorzienende Energie-Plus-Woning (Effizienzhaus 40 Plus), met het eigen fotovoltaïsch systeem op het dak wordt stroom gegenereerd en met de KAMPA Zonne tank kan deze stroom ook worden opgeslagen. En wie bovendien ook nog mobiel wil zijn kan bij KAMPA beschikken over een eigen laadpaal.
 
 
Gedreven kwaliteit:
KAMPA woningen zijn technische hoogstandjes met betrekking tot de constructie, materialen en afwerking. Alleen kwalitatieve en voortdurend geteste bouwmaterialen worden in de moderne productiefabriek verwerkt. Altijd onder permanente optimale omstandigheden, vrij van weersinvloeden en daardoor in een constante mate van precisie en bewezen kwaliteit. Woning voor woning.
 
 
Individualiteit:
Wij ontwerpen met u samen uw KAMPA woning: Naar uw wensen en ideeën. Volledig op maat naar uw woonbehoeftes. Want elke KAMPA woning is zo uniek als de mensen die er wonen. Wij denken gezamenlijk en begeleiden u vanaf het eerste zon optimale ontwerp, ideeën over uw persoonlijke energieconcept Efficiënt woning 40, Plus-energie-woning of Passiefhuis tot aan de sleuteloverdracht. De reis naar uw nieuwe thuis moet voor u zowel spannend als ontspannend zijn. Uw reis is ook onze reis. Uw woning is ook onze woning.
 
 
Complete service uit één hand.
 Al vanaf dag 1 staan de KAMPA adviseurs, ontwerpers en architecten u met raad en daad ter zijde, ze geven u de zekerheid alles onder controle te hebben: van kavel advies over het tekenwerk, het juiste energiespaar-concept, de aanvraag omgevingsvergunning, en het gehele bouwtraject tot aan de verhuizing staan wij tot uw beschikking en nemen u graag de zaken uit handen die u wilt overgeven. De KAMPA verkoopadviseur zal u van nabij ondersteunen door het hele bouwproces.

Bezoek ook eens een van onze modelwoningen en overtuig u zelf van de woonkwaliteit. Of maak een afspraak voor een bezoek, uw persoonlijke adviseur komt graag bij u langs. Zo kunt u er zeker van zijn dat u het beste advies krijgt over uw KAMPA woning.

Ingo Pahnke
Salesmanager BeNeLux
KAMPA GmbH

Frederik Hendriklaan 18
NL-4301 NX Zierikzee
M +31 612 793 220
Email: ingo.pahnke@kampa.de
www.kampa-woningen.nl