Contact
Contact

KAMPA GmbH – het prefab-bouw merk


KAMPA.

KAMPA is het  meest bekendste en bekroonde prefab-merk in Duitsland en staat al sinds jaar en dag voor  woningbouw in de hoogste kwaliteit en afwerkingsniveau . Als gevolg van de voortdurende, intensieve innovatieve ontwikkelingen zijn  de KAMPA woningen van vandaag technische hoogstandjes met betrekking tot ontwerp,  gebruikte materialen en afwerking.

De Energie-Plus-Woningen (Effizienzhaus 40 Plus) seriematig.
Familiewoningen zijn onze passie: woningen met moderne architectuur, in perfecte kwaliteit en met toekomstgerichte energie-efficiëntie. Als enige fabrikant bouwt KAMPA elke woning als een Energie-Plus-Woning met een PV-systeem en lithium-ion-energie accu.

Positieve energiebalans – Positieve milieubalans– Positieve kostenbalans.
KAMPA is gespecialiseerd in consequent energie-efficiënt bouwen. Elke KAMPA woning verbruikt minder energie dan dat het zelf opwekt. Dat is niet enkel voor het milieu gunstig maar ook heel financieel aantrekkelijk- voor altijd.

KAMPA – Landelijk voor u ter plekke
KAMPA heeft zijn standplaats in Aalen/Waldhausen maar toch zijn wij nooit ver van onze klanten verwijderd. Verspreid over heel Duitsland zijn er model opstellingen , er zijn meer dan 50 modelwoningen en verkoopbureaus en 120 experts in energie-efficiëntie zoals architecten en financieel adviseurs .

KAMPA – Made in Germany.
Ons productiebedrijf in Freiwalde/Brandenburg en Bad Saulgau/BW staan garant voor de constante hoge kwaliteit van de KAMPA woningen. Hier werken de ingenieurs, vakmannen en productiewerknemers volgens het motto: Intelligent bouwen- met prefabricage made in Germany.