Contact
Contact

Woningbouw-fabrieken


Bad-Saulgau en Freiwalde
KAMPA - Made in Germany. Onze productiefabriek in Freienwalde / Brandenburg en Bad Saulgau / BW staan garant voor de constante hoge kwaliteit van de KAMPA woningen. Hier werken onze  ingenieurs, vakmannen en productiemedewerkers volgens het motto: Intelligent bouwen - met prefabricage made in Germany. KAMPA en PLATZ hebben hun vaardigheden gebundeld. Vanaf  2014 hoort het gevestigde PLATZ Haus 21 GmbH ook bij de KAMPA groep. Daarmee is KAMPA ook vertegenwoordigd in Zuid-Duitsland met een eigen productiefabriek. Geheel in lijn met onze wens om dicht bij onze klanten in de buurt te willen zijn. Uit de regio - voor de regio.
En als bijkomend voordeel krijgt KAMPA de voor PLATZ zo typerende houten vakwerk expertise erbij. Waardoor KAMP nog meer aanzien verwerft met hout en glas architectuur in de prefab wereld.

Vakwerkelementen – de verbinding uit hout en glas.
Vakwerkelementen - de combinatie van hout en glas. Moderne vakwerkbouw is al generaties lang een traditionele houtbouw kunst die nog maar weinig fabrikanten beheersen. Vakwerk betekend verfijnde, bijzonder aantrekkelijk mogelijkheden voor grote en vooruitstekende gevels van hout en glas. Voor meer transparantie en ontwerpvrijheid.