Contact
Contact

Laat u in de showroom van KAMPA inspireren door de luxe collectie en mogelijkheden.


De KAMPA showroom.

Wij ontwerpen samen met u uw KAMPA droomwoning tot in de kleinste details van de woninguitrusting. Van voordeur tot lichtschakelaar, naar uw wensen en ideeën en volledig op maat naar uw woonbehoeftes. Want elke KAMPA woning is zo uniek als de mensen die er wonen. Het bouwinnovatie center van KAMPA in de Schwäbische Aalen / Waldhausen is een must voor alle aspirant bouwers. Op ongeveer 3500 vierkante meter toont KAMPA alle mogelijke voorzieningen voor uw woning, waaronder het VIESSMANN center (verwarmingstechniek), Badkamerwereld, keukenstudio en een model woning zo kunt u alle voorbeelden uit de bouwbeschrijving tot in de details bekijken. Bovendien kunt u hier alle informatie vinden over moderne woongezonde houtbouw in plus-energie bouwwijze. De leerroute loopt door het complete terrein, deze is ook geopend in het weekeinde en op feestdagen en is vrij toegankelijk te bezichtigen. Thematafels geven informatie over de bouwwijze en de bijzonderheden die enkel bij KAMPA standaard zijn inbegrepen.

In de showroom zijn alle producten en voorbeelden, die bij KAMPA in het standaard-bestek zijn opgenomen en dus zonder meerprijs zijn, aangegeven door groene vinkjes. En daar zijn er heel, heel veel van.


Uw woning individueel tot in het kleinste detail.

In de showroom ervaart u een feest in kleuren, stoffen, geveldesign en materialen.
 
Voorbeelden van kleur en materiaal combinaties. Gladde of structuur muren. Verschillende stuukwerk-technieken. Motief of structuur behang. En het visitekaartje van uw woning: de voordeur en de grote keuze in binnendeuren. Voor een sterke eerst indruk: de grote keuze in vloerbedekking, parket, laminaat, tapijt, plavuizen of natuursteen.

Samen met de KAMPA woonwereld expert vindt u precies de juiste keuzes. Leuker kan wonen haast niet worden.

Op de volgende pagina’s presenteren wij u de KAMPA standaard uitrustingen. Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit de vele bijkomende optionele uitrustingsmogelijkheden. Want een woning is net zo individueel als u.


KAMPA verheugd zich op uw bezoek – 365 dagen in het jaar.