Contact
Contact

Verhoogde inbraakbescherming - Met veiligheid.


Inbraakbescherming werkt!

Een inbraak in uw woning is een grote schok, want er is inbreuk gemaakt op uw privé-omgeving, wat gevolgen heeft voor uw veiligheidsgevoel in uw eigen woning. en daarbij komt nog eens de materiële schade. Volgens de politiestatistieken wordt er meestal ingebroken bij makkelijk bereikbare venster en deuren. De statistiek zegt ook dat woningen die ingebouwde veiligheidstechniek hebben minder vaak het doelwit van inbraken zijn. Dus daar begint een verhoogde inbraakbescherming mee. Bij KAMPA standaard.

KAMPA. Partner van de politie

Kampa die Selbstversorger. Ihr Experte für Fertighäuser in Aalen-Waldhausen. Partner: keinbruch

Een alerte houding en relatief eenvoudige technische maatregelen zijn een voorwaarde voor een werkzame inbraakbescherming. Daarbij is het in de regel gunstiger om de noodzakelijk veiligheidstechnieken onmiddellijk te installeren en in te bouwen dan achteraf omslachtige maatregelen te moeten nemen.

Extra maatregelen die standaard voorzien zijn in uw KAMPA woning:
 

 • Intercom:
  Luisteren, spreken, deur openen - de klassieke intercom is de basis van  de KAMPA deurcommunicatie. Zo kunt u zien wie er aan de deur staat en beslissen of u wel of niet open doet.
 • Voordeur en zij- en/of achterdeuren:
  Ook bij de voordeur en de zij- en/of achterdeuren van uw KAMPA woning maken we het de inbrekers moeilijk. Deze zijn eveneens volgens zekerheidsklasse RC 2  of RC 2N gecertificeerd en verhinderen het binnen komen van ongewenste indringers in de KAMPA woning.
 • Venster en  Vensterdeuren:
  KAMPA vensters en vensterdeuren hebben een beslag met verhoogde inbraakbescherming volgens RC 2N en afsluitbare raamgrepen. Dat maakt het voor onwelkome gasten bijzonder moeilijk om de ramen en deuren te openen. En laat u rustig slapen.
 • Rolluiken met ophefbeveiliging:
  De rolluiken met elektrische aandrijving in de  KAMPA woningen zijn uitgevoerd met een ophefbeveiliging, die verhindert, dat het rolluik vanaf buiten eenvoudig omhoog geschoven kan worden. Zo zijn uw vensters en vensterdeuren meteen dubbel beschermd.


Bijkomende veiligheidsmaatregelen:

 

 • Buitenverlichting met bewegingsmelder:
  Zodra uw iemand uw buitenruimte betreed gaat automatisch de buitenverlichting aan. Fijn voor u, als u thuiskomt, slecht voor potentiele inbrekers.
 • Verlicht huisnummer:
  De politie adviseert een verlicht huisnummer, zodat ingeval van nood de woning snel te lokaliseren is.

Veiligheid gaat binnen verder.


Rondom goed beschut

Het thema veiligheid omvat meer dan alleen inbraakbescherming, die al grondig door KAMPA is aangepakt in de buitenruimtes. Het is essentieel dat in een moderne en eigentijdse woning de veiligheid ook binnen wordt doorgevoerd. Ook hier heeft KAMPA een overtuigende concept voor samengesteld, natuurlijk standaard.


kenmerken die standaard voorzien zijn in uw KAMPA woning:

 • Afsluitbare venstergrepen:
  Afsluitbare venstergrepen bieden een hoge mechanische bescherming tegen inbraak Het gewelddadig draaien of scheuren van de afgesloten venstergrepen wordt bemoeilijkt. De venstergrepen hebben een gecontroleerde drukweerstand van 100 Nm. Tegelijkertijd dienen de afsluitbare venstergrepen ook als effectieve kinderbeveiliging.
 • Wie let op, als niemand oplet? Rook en warmte melders:
  Brand is een van de verraderlijkste gevaren in de eigen woning. Vooral 's nachts: Tijdens de slaap, is ons reukvermogen uitgeschakeld. Slechts drie keer inademen van giftige rookbrand kan leiden tot dood door rookvergiftiging. Om er zeker van te zijn dat het zover niet komt maken wij gebruik van op kwaliteit gecontroleerde rook en warmte melders. Zo kunt u nog op tijd ingrijpen of uzelf en uw gezin op tijd in veiligheid brengen.
 • Stopcontacten met kinderbeveiliging.
  Als ouders willen we dat onze kinderen hun thuis met al hun zintuigen veilig kunnen ontdekken. En natuurlijk willen we ons veilig voelen in ons eigen huis. Vooral kinderen willen hun omgeving verkennen, maar kunnen nog niet alle gevaren herkennen. Het stopcontact heeft een geïntegreerde kinderbescherming en geeft dus meer veiligheid voor het hele gezin. Het beschermd tegen pijnlijke ervaringen met elektriciteit. De automatische vergrendeling opent alleen bij het insteken van de stekker.
 • Bliksem en overspanningsbeveiliging:
  In moderne gebouwen, is een scala aan elektrische en elektronische componenten geïnstalleerd, de besturing van de warmtepomp, een radio of-BUS control huisbesturing tot aan de fotovoltaïsche installatie met energieaccu. En niet te vergeten de vele elektronische huishoud- en multimedia-apparaten die we dagelijks gebruiken. Al deze dingen worden beschermd tegen overspanning bijv. als gevolg van een blikseminslag. Daarom is bij KAMPA een gecombineerde afleider voor de bescherming van elektrische apparatuur, het eindapparaat , televisie en pc standaard voorzien in de woninguitrusting.

Ook onderweg altijd thuis.


Optionele bijkomende veiligheidsmaatregelen.

Uiteraard kunnen wij op aanvraag uw KAMPA woning met verdere aanvullende technische modules uitrusten die voor nog meer veiligheid in uw woning zorgen. Zo heeft u altijd zicht op wat er zich thuis afspeelt en kunt u er in geval van nood meteen adequaat op reageren. Informeer ernaar bij uw persoonlijke KAMPA adviseur  - Wij adviseren u graag!

Kampa die Selbstversorger. Ihr Experte für Fertighäuser in Aalen-Waldhausen. Einbruchschutz - auch unterwegs immer zuhause.