Contact
Contact

U wilt iets bijzonders? En een energiezuinige woning.

 

KAMPA energie-plus-woning met lessenaardak.

Eigentijds en met het oog op de toekomst bouwen. Een lessenaardak sluit hier naadloos op aan.Strakke lijnen, moderne vormen en een aantrekkelijk design - dat zijn de onderscheidende kenmerken van een woning met lessenaardak. Een van de populairste daken van deze tijd. Als een enkelzijdige schuin dak, vergelijkbaar met een lessenaar of als twee asymmetrische verbonden lessenaarsdaken  - deze dakvorm kent vele voordelen. Het lessenaardak biedt voldoende ruimte voor twee volledige verdiepingen waardoor de leefruimte optimaal benut wordt. Het ontbreken

 

 

 

van de dakbalken op de bovenverdieping resulteert in meer ruimte, extra lichtinval-mogelijkheden en een riante overloop. Een dak klasse apart.
Maar niet alleen in de architectuur, ook in energievoordeel biedt het lessenaardak de beste mogelijkheden. Woningen met een lessenaardak zijn uitermate geschikt voor de installatie van zonnepanelen voor de opwekking van zonne-energie. KAMPA energie-plus-woning met lessenaardak.Voor bewoners die van strak en eenvoud houden Het platte dak. muren van plafond tot vloer, geen dakbalken, een woning teruggebracht tot de essentie.